barnlös kväll

igår så tog vi en sväng in till Örebro för mat och bio. maten var helt okej, vi käkade på wild wild west steakhouse och sedan kollade vi på filmen Lucy. ja vad ska man säga om den? mest konstig, det var ingen höjdarfilm inte. synd att vi inte hann in till den tidigare föreställningen, då hade vi kunnat kollat barnfilm och det är säkert så mycket bättre.

men det var trevligt att komma ut lite och lufta benen. men satan vad ont i ryggen jag fick. vi satt väl mer eller mindre från kl 18 till 24 och nu är jag riktigt orolig för hur det ska gå i skolan på torsdag. kommer jag kunna vara där hela dagen? eller kommer jag gråta hela vägen hem från Karlstad när jag måste sitta i bilen och köra? och det är hela fredagen också som jag gärna hade gått på men torsdagen bara måste jag orka för den är examinerande. 10.15-16.30. jag får väl lägga mig på golvet och gråta en skvätt på lunchen ;)
Efter den 5 september är det fritt fram för lillebror att komma, gärna när jag ändå är inne i Karlstad så slipper man ju köra extra och nu är jag riktigt trött på att inte ens kunna andas ordentligt när jag sitter upprätt :P

Sara Hedlund

Hällefors, 25 år gammal, mamma till Noah 2013 03 17 och väntar Lillebror 2014 09 10

RSS 2.0